some image

Referenties

Wat klanten zeggen

some image

Na twee prettige informatieve gesprekken met Leen (Lijstron bouw) wilden wij in de badkamer het bad eruit en een inloopdouche erin.

Natuurlijk ook een badmeubel en een kast en tegels met patroon.

Dat alles in een kleine ruimte.

Na een heftige maar schone sloop - alles ging systematisch weg -

Een hele mooie opbouw met aflopende vloer, wat niet te zien is.

Leen had zeer goed begrepen wat wij wilden en kwam zelf met de glazen douchedeur en zijwandje aan. Perfect.

Dit alles binnen de zeer duidelijke begroting.

Nu na zes maanden is het nog dagelijks een feestje om in deze badkamer te douchen.

Bedankt Leen.Frans en Janny van Rijsbergen

Via mijn buren ben ik in contact gekomen met  Leen de Lijster van Lijstron bouw.Inmiddels, zo'n 1,5 jaar verder ben ik een trouwe klant geworden.

Zijn motto is: "als de klant tevreden is, ben ik tevreden". En ik ben een zeer tevreden klant.Het buitenschilderwerk ziet er prima uit en mijn woonkamer en gang zien eruit als een plaatje. Zie de foto's! Je kunt goede, betrouwbare afspraken met hem maken en er is sprake van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Leen de Lijster is naast vakman ook een prettig mens om zaken mee te doen. Ik zal hem dan ook voor eventuele volgende klussen zeker weer inschakelen en aanbevelen bij derden.Sophia van Delft
some image
some image

Wij hebben vooraf uitgebreid met Lijstron Bouw gesproken.

Onze wensen zijn daarbij goed aan bod gekomen en de verwachtingenzijn ook uitgewisseld. Hierbij verliep de communicatie goed en de omgang met elkaar was zeer prettig. We konden duidelijke afspraken maken. Ook omdat vooraf is aangegeven waar de stressfactoren te verwachten zijn, verliep de verbouwing volgens het plan. Er is rekening gehouden met onze privacy en integriteit. Wij hebben ervaren dat het op deze manier fijn is als een specialist meedenkt met zijn klant.

Je kunt met recht spreken van supporting de klant. Met een zorgvuldige manier van werken en het nette eindresultaat zijn wij dan ook zeer tevreden. Bij een eventuele volgende klus zal ik zeker Leen de Lijster gelijk bellen want ik ben trots op mijn keuken en vind dat Lijstron Bouw ook trots mag zijn op dit knap staaltje vakmanschap!Sandra Wielenga

De plannen voor een nieuwe badkamer waren er al jaren, dit kwam mede door het feit dat we niet precies wisten wat we wilden.

Over één ding waren we het eens, het bad moest eruit, maar dan? We hebben gekozen voor Lijstron Bouw en hebben hier zeker geen spijt van.We hebben alles besproken en kwamen zo tezamen uit op een mooi plan. Het bad eruit, alle leidingen mooi weggewerkt, een hangend toilet, een stortdouche enz enz.

Leen kwam echt met goede ideeën van hoe je een relatief kleine badkamer zo praktisch en ruim mogelijk kon maken.
We kunnen niet anders zeggen dan dat hij echt vakwerk heeft geleverd en wij super tevreden zijn. Wat een verandering. We kijken terug op een zeer prettige samenwerking en een fantastisch resultaat.John en Natasja Jordaan
some image
some image

Projectomschrijving (Werkspot)

Offerte voor het verwijderen van oude raam- en deurkozijn, tevens afvoeren. Hiervoor in de plaats 2 kunststof kozijnen (1x deur en 1x raamkozijn)aanbieden en installeren. Inclusief offreren en aanbrengen dubbel glas. Maatvoering raamkozijn, ca. 2700 x 2500mm. Maatvoering deurkozijn, ca. 2600 x 1300mm. Raamkozijn aan binnenzijde voorzien van vensterbank.

Onze ervaring.

Vanaf het eerste gesprek hadden wij een goed gevoel bij Lijstron Bouw. Luistert naar de klant en probeert mee te denken. Durft ook gewoon 'nee' te zeggen, maar zorgt dan wel voor een passend alternatief. Komt de afspraken na en blijft communiceren. Als het project dan ook nog naar tevredenheid wordt uitgevoerd, kunnen wij niet anders zeggen dat Lijstron Bouw onze verwachtingen naar behoren heeft uitgevoerd.

Dhr. P de Vries, ’s-GravenzandeP de Vries

De onderkant van het hardhouten kozijn van onze hal, rotte van binnen uit weg.

Hoe en door wie moet je zoiets laten maken? Via mond op mond reclame , kwamen wij bij Leen Lijster uit.

Tijdens een eerste kennismaking, is in een prettig gesprek een plan van aanpak gemaakt en een globale kostprijs toegezegd.

Er moest een dikke meter hout vervangen worden dat ook nog op maat moest worden gefreesd.

De reparatie van deze redelijk moeilijke klus, het glas mocht niet breken, is zodanig uitgevoerd dat je er niets meer van ziet.

Wij hebben Lijstron Bouw als zeer prettig en als vakkundig vakman ervaren, kwaliteit gaat voor haast.

Wij zijn zeer blij dat wij met deze vakman in zee zijn gegaan.

Familie  G HalmaFam. G Halma
some image
some image

Via een vriendin uit Hoek van Holland ben ik in contact gekomen met Lijstron Bouw.

En nu is mijn verzakte terras vervangen door een prachtig kunststof terras, met hardhouten ondergrond, mijn serre geïsoleerd, zodat ik er een fantastische kamer bij heb, de keuken opnieuw betegeld en door een lijst met andere klussen kan een streep gezet worden.

Er werd prima gecommuniceerd en ik kreeg goede adviezen.

Voor mij is Lijstron Bouw een betrouwbaar bedrijf waar ik van op aan kan en zal het ook zeker bij anderen promoten.

Nelleke Nugteren, Den Haag.N Nugteren

Vorig jaar rond de corona-periode hebben mijn vrouw en ik een huis gekocht. In die periode waren wij op zoek naar een aannemer die binnen een aantal maanden een aanbouw kon realiseren. E.M. Bouwbedrijf te Delft (Davut en zonen) en Lijstron Bouw (Leen en zoon) gaven aan dat dit gaat lukken. En dat hebben ze gedaan. De samenwerking ging meer dan goed en het resultaat is schitterend.

Bij de start waren wij vanuit gegaan om een aanbouw van 2,5 meter te plaatsen met een schuifpui. Gedurende de werkzaamheden kregen we advies van Leen om een lichtstraat te nemen. Dit om meer licht te creëren en wanneer gewenst ook dicht kan doen. Ingebouwde screens die je met een afstandsbediening kan bedienen. We zijn erg blij geweest met dit advies en dat we dit ook hebben laten doen.

En natuurlijk gaan er zaken niet goed of lopen niet als gepland, putje in de drempel/dorpel van de schuifpui door het vallen van een baksteen, vloer wat niet snel genoeg droogde, maar ook dat hebben de heren perfect opgelost. Al met al zoals ik eerder al aangaf, een geweldig en schitterend resultaat. Ik raad een ieder beide heren aan en zal indien er weer iets moeten gebeuren aan mijn huis gebruik willen maken van hun diensten.Project Voorhaven - Den Hoorn
some image