some image

Over lijstron bouw

Lijstron is een aannemersbedrijf voor alle voorkomende werkzaamheden in de bouw.

Met gedegen opleidingen  en jarenlange werkervaring als allround timmerman, uitvoerder, werkvoorbereider en tevens geschoold als calculator is Lijstron een allround aannemersbedrijf. Vanwege de kleinschaligheid van het bedrijf houden wij de lijntjes kort en persoonlijk en blijft de betrokkenheid en service naar u als klant groot. We baseren ons bestaansrecht op het leveren van kwaliteit. Bouwen is een kwestie van vertrouwen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om persoonlijke wensen te verwerken.

Een goed overleg tussen opdrachtgever en uitvoerder is essentieel voor het gewenste resultaat. Als u plannen heeft om aan een verbouwing te beginnen, laat het ons gerust weten.

Ik kom graag langs voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Hierbij worden alle persoonlijke wensen in kaart gebracht zoals de verbouwing, materialen, beschikbare budget, en uitvoermogelijkheden met u besproken. Naar aanleiding hiervan zult u een 100% gratis en vrijblijvende passende offerte ontvangen. We gaan pas daadwerkelijk aan de slag als u hierover geen vragen meer heeft. Dat is prettig voor u als klant omdat u weet waar u aan toe bent en dat is prettig voor ons zodat wij binnen het budget blijven.

Leen de Lijster